breakfast

Bästa frukoststället i Tiburon: New morning café

En av familjens gamla au pair Karin är här på besök vilket är så kul!! Så nu får jag hänga med henne några dagar innan vi alla åker till Tinsley Island för Labor day weekend. Jag hade min första tennis lektion idag, och efter det tog jag en springtur längst vattnet innan jag gjorde mig iordning för brunch på New morning café. Efter det fortsatte min jobbdag med att hämta upp äldsta tjejen från skolan så hon var hemma i tid till sin math tutor och sedan ta yngsta till sin undervisare efter det att hon kom hem från en play date. Tisdag har vi alltid taco-tisdag så lagade det till middag. Imorgon tänkte jag och Karin hänga vid poolen vilket ska bli så skönt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sök