Burgers @ the counter

Det finns ett ställe i närheten av Tiburon där man kan designa sin egen burgare. Man får en lång lista med massa ingredienser, så får man kryssa i vilka man vill ha. Jag körde på stort och provade en massa olika grejer! Förra gången jag var där körde jag på en vegansk variant och det var också väldigt gott. Hade middag där igår med tre andra svenska tjejer, sedan åkte vi hem till mig för filmkväll.

Idag körde jag och Evelina till en outlet i Livermore. När vi väl kom tillbaka hem bytte jag om till träningskläder och gick ut och sprang. Trots att klockan var sju på kvällen var det över 30 grader och strålande sol, helt underbart!! Nu ska jag kolla game of thrones innan det är dags att hoppa i säng, tjejernas skola började förra veckan så nu startar rutiner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sök