weekend

Hallå gänget! Min första lediga helg i staterna börjar lida mot sitt slut. Gårdagen startade jag med en löptur med hunden sedan mötte jag upp Evelina för lunch. Vi körde till ett ställe som hade acai bowls och det var så gott. Sedan tog vi oss in till San Francisco city för middag och shopping. Kom hem runt elva också sov hon hos mig då hon bor i en stad lite längre bort.

Idag sov vi ut ordentligt innan vi framåt lunch gick ner till ett brunchställe. Resten av dagen spenderade vi på klubben och solade. Framåt 6 skjutsade jag henne till bussen innan jag åkte tillbaka för att träna och basta. Nu har jag precis lagt mig i sängen för att kolla på det senaste avsnittet av GoT samtidigt som jag äter denna sallad som jag gjorde iordning till middag. Imorgon väntar min andra jobbvecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sök