San Francisco

Hallå gänget! Hoppas allt är bra med er. Jag har haft min första jobbvecka och eftersom det är mycket nytt har jag inte haft så mycket tid över till att blogga. Ska försöka uppdatera så mycket jag kan under mitt år här, mest för att det är roligt för mig själv att kunna kolla tillbaka på allt senare.

Jag kom till San Francisco och min familj för exakt en vecka sedan, så nu börjar min jet lag äntligen släppa. Mina host kids har seglingsläger denna vecka och även kommande, så efter att jag skjutsat dom till det har jag fritid att göra vad jag vill. Sedan börjar jag jobba igen när lägret slutar för dagen vilket är på eftermiddagen. Jag har hängt en del på en klubb som familjen är medlem i där det finns gym, pooler och tennisbanor. Sedan har jag även tagit deras hundvalp på löpturer för att se mig omkring. Familjen är fantastisk och lika så staden, så allt känns helt underbart. Igår träffade jag alla andra au pairs som är i samma county som mig för att kolla på en baseball match vilket var jättekul. Jag är övertygad om att detta kommer bli ett roligt år!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sök