Första veckan i USA

Hej allihopa! Tänkte bara kika in och säga att jag lever. Haft fullt upp sedan jag flög hit i måndags morse och därför har det inte funnits tid till att uppdatera er alla där hemma. Jag har startat denna vecka i New York för att gå en utbildning. Den blev klar idag och efter CPR kurs åkte vi inte till NYC. Efter en lång tour till de flesta intressanta sevärdheterna avslutade vi vid Rockefeller för att åka upp och ta bilder. Körde ungefär samma sight seeing senast jag var här och det var absolut roligt att göra det igen. Imorgon går mitt plan vidare till Kalifornien och min nya familj, det ska bli så spännande och jag längtar verkligen. Nu är klockan snart elva här så jag ska gå och lägga mig, jet lagen har gått rätt så bra. Här på östkusten ligger USA 6 timmar efter men när jag väl landar i Cali är det 9 timmars skillnad vilket är rätt så mycket. Ha det bra så hörs vi senare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sök