STUDENT

Bilder från en fantastisk student! Det känns så sjukt att det är över. Något som man väntat och längtat efter så länge.. Det är blandade känslor över att sluta skolan. Samtidigt som jag har väldigt mycket roligt att se fram emot och mycket planerat känns det sorgligt att avsluta denna del av livet. Kommer sakna alla vänner, min fina underbara klass och härliga lärare. Jag gillar att gå i skolan och kommer ärligt sakna att plugga. Hela veckan har vi festat och i fredags sprang vi ut. Jag tog hem tre stipendium varav det ena var för skolans bästa betyg. Jag har kämpat stenhårt för att få dessa betyg och är så himla glad att jag lyckades! Högskolan jag vill söka kräver väldigt höga betyg så det är knappt så jag kommer in, därför har det varit extra viktigt för mig att få A. Igår dagen efter studenten åkte jag och några kompisar dessutom på Summer burst, så detta har varit en riktigt hektisk och galen vecka, men oj så kul!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sök