Lily and rose

Söndagsförmiddag och jag ligger nedbäddad i sängen. Har varit förkyld en längre tid nu och den vill verkligen inte ge med sig. Under året jag var vegan var det nästintill omöjligt för mig att bli sjuk men enda sedan jag börjat vänja tillbaka till vanlig mat har jag dragits med halsont och snuva. Hoppas på att det ger med sig snart! Har bestämt mig för att inte köra veganskt under tiden jag är i USA, men förmodligen kommer jag gå tillbaka till det igen när jag flyttar tillbaka till Sverige. Är så skönt att slippa alla mina allergier och även astma vilket jag gör när jag äter veganskt!

Men nog om det.. vad tycker ni om dessa smycken? Har tänkt ha dessa på studenten för tyckte de var så söta! Finns att beställa på både boozt och nelly. Har även hittat vita klackar som jag ska ha på studentdagen, de är verkligen hur sköna som helst. Det känns inte ens att man har dem på sig vilket är perfekt en dag som utspringningen! Känns nästan overkligt att det bara är en månad kvar nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sök